Klaar voor een haartransplantatie Turkije?

Klaar voor een haartransplantatie Turkije?Een haartransplantatie is een speciale ingreep om haren te verplaatsen. Het is een oplossing voor haarverlies bij de aandoening Alopecia androgenetica. Maar deze is niet geschikt voor alle soorten haarverlies, bijvoorbeeld als gevolg van chemotherapie. Deze wordt meestal verricht onder lokale verdoving. Waar kun je de haartransplantatie allemaal laten verrichten?

  • Hoofdhaar
  • Baardhaar
  • Wenkbrauwen

Zoals genoemd is haartransplantatie een ingreep om haren te verplaatsen. Dit kan handig zijn voor als je een man bent en al kaal begint te worden. Veel mensen schamen zich ervoor maar dat hoeft op deze manier dus helemaal niet meer. Er zijn verschillende technieken ontwikkeld en die komen zometeen an bod. Namelijk de FUT en de FUE methoden worden zometeen toegelicht. Maar eerst komt wat algemene ervaring over de haartransplantatie Turkije aan de orde. 

Ervaringen met haartransplantatie Turkije 

Wat zijn de ervaringen van haartransplantaties in Turkije? Deze lopen erg uiteen, deze zijn over het algemeen wel erg goed. Het doel is natuurlijk altijd dat iemand er weer mooier bij komt te lopen en daarom zijn de ervaringen ook bijna altijd positief. Sommige mensen zijn bang dat het pijn doet, maar dit is eigenlijk niet waar. Dus mocht je daar bang voor zijn dan kun je dat in ieder geval loslaten, dat is nergens voor nodig. Er is ook en bevestiging in Nederland waar mensen naar toe kunnen. Haartransplantatie Turkije kent de volgende voordelen:
  • Direct contact met de kliniek
  • Er is Nederlandse begeleiding in de kliniek
  • Behandeling behoort tot de top 20 op internationaal gebied
  • Geen vervelende verdoving spuiten
En nog veel meer voordelen. Deze haartransplantatie Turkije bij Esteworld kenmerkt zich met name door het maatwerk dat zij leveren van begin tot einde. Er wordt geen standaard behandeling gegeven maar een behandeling en voorlichting die bij jouw situatie past. Alles wordt voor jou verzorgd vanaf het moment dat je arriveert en dat onderscheidt de haartransplantatie Turkije bij Esteworld van andere klinieken. Kies daarom voor hen als je een haartransplantatie Turkije wilt laten uitvoeren.

De geschiedenis van de haartransplantatie Turkije

Wat is de geschiedenis achter de haartransplantatie? In de achttiende eeuw werden er operaties verricht met wisselend succes, in de eeuw voor ons waarin we nu leven werden er betere technieken ontwikkeld en werden deze als eerste toegepast toegepast bij brandslachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog. Uiteindelijk werd er met eigen haar gewerkt rond 1960. Welke twee methoden worden toegepast? Dat zijn de Folliculaire Uniit Transplantie (FUT) een de Folliculaire Unit Extractie (FUE). Wat houden deze methoden in? Bij de FUT methode wordt een strip huid weggehaald en daarna wordt deze gesplitst in stukjes van 2 tot 3 haren, daarna wordt deze weer teruggeplaatst in het doelgebied en bij deze methode blijft in het donorgebied wel een litteken achter, dat is niet altijd fijn, zeker als je dat daarvoor niet had. De tweede methode is FUE, daar worden kleine gaatjes geboord om vervolgens de haren in het donorgebied te kunnen verwijderen. Deze techniek is wel duurder maar kent ook een groot voordeel en dat is dat bij deze methode geen groot litteken achterblijft. Er blijft echter wel een kleine kans op het ontstaan van kleine littekentjes, ook bij een haartransplantatie Turkije.