Op zoek naar een dinerspel Amsterdam?

Op zoek naar een leuke dag voor een vrijgezellendag, familiedag of personeelsfeest? Met een dinerspel in Amsterdam van Special Tours weet je zeker dat het een geslaagde dag wordt. De combinatie van eten, drinken en een spel levert gegarandeerd hilarische momenten op. Er is een ruime keuze aan diners zodat er voor iedereen wel een leuke dag te vinden is. 

Dinerspel Amsterdam

Hoe leuk is het om een spel te doen inclusief diner. Dit kan als je kiest voor een dinerspel Amsterdam. Hierbij vindt het dinerspel plaats in één van de geselecteerde restaurants. Er is keuze uit heel veel verschillende soorten spellen, denk aan een moordspel of een ik-hou-van-hollandspel. Om een wat beter beeld te geven van een dinerspel in Amsterdam hebben wij er een aantal op een rijtje gezet, namelijk:

  • Escape Diner Amsterdam
  • Ik Hou Van Holland Diner
  • Ranking the Stars Diner
  • 50 tinten Dinerspel

Escape Diner Amsterdam

Rustig dineren met zijn allen? Bij het Escape Diner is dit niet het geval. Bij het dinerspel Amsterdam tovert de ruimte om in een escape room waarbij jullie tussen de gangen door puzzels en codes moeten kraken. Ondertussen tikt de tijd door…

Met dit uitje is teambuilding van belang en is dus super leuk om met vrienden en familie te doen. Met strategisch denken en samenwerking is het de bedoeling om zo snel mogelijk los te breken uit de kamer. Dit spel wordt begeleidt door onze professionele begeleiders zodat alles soepel verloopt. Het diner bestaat uit 3 gangen. 

Ik Hou Van Holland Diner

Voor de quizbeesten in de groep is dit het perfecte uitje waarbij eten en drinken in combinatie met een hilarisch spel voorop staan. Dit diner wordt erg vaak geboekt en tussen de gangen en het lekkere eten door is het tijd om de hersens te laten kraken. Dit spel bevat dezelfde onderdelen als het tv-format zoals algemene kennis, muziek, uitbeelden en zelfs het Hollands rat komt aan bod. Deze hele avond staat in het teken van lachen, gieren en brullen. Wie neemt de felbegeerde prijs mee naar huis? Dit spel staat onder leiding van een professionele quizmaster die jullie door de rondes heen loost. 

Ranking the Stars Diner

Onder leiding van een quizmaster begeven jullie je in een knus restaurant. Tijdens het diner krijgen jullie dezelfde vragen net zoals in het tv-format. Leer elkaar beter kennen tijdens dit hilarische spel en strijdt om de eerste plek. Wie denk je goed te kennen? Kom daar achter bij dit leuke dinerspel in Amsterdam. Door de directe vragen en de komische antwoorden krijg je gegarandeerd een geslaagde avond. Inclusief lekker eten, dat wil toch iedereen? 

50 tinten Dinerspel

Dit dinerspel in Amsterdam is het perfecte meidenuitje. Begeef je in de sfeervolle ruimte waarbij jullie ontvangen worden door Anastasia Steele of Mister Grey. Tijdens het diner worden jullie onderworpen aan vragen over de films, een grenzenspel en een condoomtest. Wie heeft de meeste erotische kennis en verlegt zijn eigen grenzen? 

Voorafgaand aan het diner wordt een codewoord afgesproken en een geheimhoudingsverklaring getekend want alles wat daarbinnen wordt gezegd moet natuurlijk wel geheim blijven… Wie komt er met rode oortjes thuis? 

Boek nu een dinerspel

Een keuze kunnen maken uit een dinerspel in Amsterdam? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij de activiteit gelijk voor u kunnen boeken of u kunnen voorzien van andere informatie. De leukste uitjes in Amsterdam vindt u bij Special Tours. 

Lees meer…