Voor elk type podium hebben we een theaterdoek in huis

Wilt u een podium afhangen? Of wilt u een specifiek decor bouwen voor een theatervoorstelling van uw school, theatergroep of balletvoorstelling? Dan hebt u hoe dan ook een theaterdoek nodig. Een theaterdoek hangt u bijvoorbeeld aan de achterzijde van het podium zodat u een illusie kunt creëren. Ook kunt u het aan beide kanten van het podium hangen zodat men de coulissen aan het oog van het publiek onttrekt. En als vallend doek kan een theaterdoek ook zijn rol met verve spelen. U zoekt aldus naar een theaterdoek op maat en u zoekt daarom ook naar een bedrijf dat dit werk voor u kan overnemen. En dat is waar wij van Rijnmond Textiles om de hoek kijken. Kijk maar eens naar onze portfolio op onze website: rijnmondtextiles.nl. Het meest prettige aan onze werkwijze is misschien nog wel het feit dat we naar de klant toedenken. Dat betekent dat we eerst samen met u gaan kijken naar doeken uit onze voorraad. Hier liggen doeken die hun nut al veelvuldig bewezen hebben. Zeker in het geval van doeken die u aan de zijkant van het podium wilt hangen een slimme keuze, ze zijn herbruikbaar en moeten juist zo min mogelijk opvallen. Voor het echte theaterdoek kunnen we het ons voorstellen dat u zo uw eigen ideeën hebt qua afmetingen en natuurlijk het design. Wist u trouwens dat het ook mogelijk is om bij ons doorverkoper te worden? Neem direct persoonlijk contact met ons op als u hier graag wat meer over leert.

Uiteraard maken we het theaterdoek geheel naar uw ontwerp

Weet u al precies wat u wilt? Moet er een klassiek ogende afbeelding op gedrukt worden? Gaat het u meer om niet-afleidende kleurencombinaties? Of spelen er weer geheel andere gedachten achter? Laat het gerust even aan ons weten zodat we kunnen zien wat we zoal voor u kunnen betekenen. U gaat hier namelijk beslist geen spijt van krijgen. Maar waarom zou u eigenlijk kiezen voor een bedrijf uit Rijnmond als u elders in het land woont en/of werkt? Laten we die redenen even op een rijtje zetten:

  • U kiest voor een specialist met erg veel ervaring met het op maat maken van het gewenste theaterdoek,
  • De stoffen zijn vanzelfsprekend van de hoogste kwaliteit zodat deze doeken jarenlang meegaan,
  • We hebben meer dan 25 jaar ervaring en beschikken over een eigen atelier,
  • Voor iedere toepassing hebben we het juist product standaard op voorraad.

En alsof dit nog geen genoeg redenen zijn bieden we ook nog eens kwaliteit tegen de laagste prijs. Iedere opdracht is weer uniek en daarom krijgt u doorgaans eerst een offerte met de verwachte kosten. Daar wijken wij na het akkoord gaan zeker niet vanaf, tenzij u in de tussentijd een extra order wilt plaatsen. Die vrijblijvende offerte blijft enkele weken geldig dus neem de tijd om er eens goed over na te denken.

Kijk ook eens naar onze portfolio, daar vindt u projecten uit ons verleden

Mocht u nog vragen hebben, en dat kunnen we ons goed voorstellen bij een dergelijk grote beslissing, dan kunt u ons uiteraard contacteren via de mail en de telefoon. Onze klantenservice staat doordeweeks voor u klaar om al uw prangende vragen met betrekking tot het theaterdoek te beantwoorden. Mocht u precies willen weten welke stoffen we zoal gebruiken voor het theaterdoek, welke diensten wij nu eigenlijk precies kunnen uitvoeren en natuurlijk wat wij zoal in het verleden hebben gemaakt verwijzen we u graag door naar de website. Vergeet u ten slotte niet om de site te bookmarken? Lees meer…