We helpen u van uw alcoholverslaving af

Met 8 vestigingen in Nederland en België biedt solutions-center.nl verslavingszorg door de hele Benelux aan. Kampt u al een aantal jaar met een alcoholverslaving? Kunt u dit eigenlijk nauwelijks aan uzelf toegeven, laat staan aan anderen? Dan is het misschien zaak om daar eens wat verandering in aan te brengen.

  • Hebt u door de alcoholverslaving uw studie niet kunnen halen?
  • Is alcoholverslaving een gevolg of juist een oorzaak van een andere psychische aandoening en moet de weg naar genezing eerst worden vrijgemaakt door van deze afhankelijkheid af te komen?
  • Bent u uw baan, uw geld en zelfs uw gezin kwijtgeraakt door de fles?

Het zijn allen vreselijke gebeurtenissen die we natuurlijk niemand toewensen. Maar de kans op een alcoholverslaving is groot. Het is in Nederland heel normaal om in de tienerjaren te gaan drinken, ook al is de leeftijd verhoogd naar 18 jaar en zijn de controles iets strenger. Uw brein ontwikkelt zich tot uw 25e en als u voor die tijd flink drinkt dan ontstaat er onherstelbare schade. We hoeven u wellicht niet te vertellen welke ziektes een alcoholverslaving op de korte en zeker op de lange termijn met zich meebrengt. Is de tijd voor u of voor een familielid aangebroken om af te kicken? Dan kunt u contact opnemen met de vestiging die zich het dichtst bij u in de buurt bevindt.

Na uw alcoholverslaving staat u heel anders in het leven

Drinkt u om depressieve gedachten te onderdrukken? Ontkent u stelselmatig dat u een drankprobleem hebt? Komt u afspraken niet meer na? Krijgt u angsten en begint u zelfs te trillen als u een dag niet drinkt en geeft het vele relationele problemen met familieleden? Dan is er absoluut sprake van een alcoholverslaving. U kunt eventueel nog de test online op onze site doen, maar het staat als een paal boven water dat er sprake is van een alcoholverslaving als alle bovengenoemde vragen met “ja” kunnen worden beantwoord. Laat het hier niet bij zitten maar probeer het toe te geven aan uzelf. Dat bent u uzelf meer dan verplicht. Wij kunnen u opnemen in de afkickkliniek. We houden u natuurlijk in de gaten en zorgen ervoor dat de ontwenningsverschijnselen er niet voor zorgen dat u in uw oude patroon terugvalt. Ook kan een dagbehandeling soelaas bieden. Het is daarbij wel mogelijk om thuis te slapen. Zorg er in dat geval voor dat u alle drank weggooit. Ga ook niet bij vrienden op bezoek die wel van een biertje en borrel houden en vermijdt het uitgaansleven. Op basis van het intakegesprek kijken we naar de beste vorm van behandeling. Is opname nodig of kunt u het op eigen kracht en wordt u gesteund door familieleden of uw partner? We bieden voor hen ook een programma aan zodat ze kunnen leren hoe ze over hun leed en verdriet moeten komen en hoe ze u na de alcoholverslaving verder kunnen helpen zonder er zelf onder te hoeven lijden.

Ook voor nazorg kunt u natuurlijk bij ons aankloppen

U kunt van alcoholmisbruik snel overgaan in alcoholverslaving. Herken de signalen bij uzelf en kom ertegen in actie. U mag ons altijd om advies vragen dus neem contact op met ons hoofdkantoor of één van de vestigingen van SolutionS. Naast alcoholverslaving behandelen ook diverse andere ernstige verslavingen zoals alle drugsverslavingen. Ook game-verslaving komt steeds vaker voor. Waar u dan ook mentaal of lichamelijk ernstig aan verslaafd bent waardoor uw leven er eigenlijk aan onderdoor gaat staan wij voor u klaar. Vraag direct online een intakegesprek aan, doe de zelftest en downloadt een brochure om alles nog eens goed na te lezen.