Chocola bezorgen wij online

Vrijwel iedereen houdt van chocola. Dat kunnen wij van hellemachocolade.nl wel stellen. Misschien kent u ons van diverse chocoladefantasieën die u vindt in de snoepwinkel of de supermarkt bij u in de buurt. Maar wist u dat wij ook chocola bezorgen als u op onze website een bestelling hebt gemaakt? We kunnen zo snel als u maar wilt chocola bezorgen want in principe zit ons magazijn barstensvol lekkernijen. Kijk daarom eens op de website, daar vindt u vele afbeeldingen en natuurlijk de prijzen van al deze overheerlijke chocolaatjes. Bent u allergisch voor cacao? Dan kunt u wel cacaoboter en witte chocolade eten dus ook voor u is er dan genoeg te vinden. Hellema is ooit begonnen in Den Haag als banketbakkerij maar heeft in 1970 de knoop doorgehakt om een chocoladefabriek te beginnen in Almelo. En daar vindt u ons tot op de dag van vandaag. In al die jaren hebben wij zeker niet stilgezeten. Ook al worden alle producten op ambachtelijke wijze geproduceerd, dit geschiet tegenwoordig vrijwel in zijn geheel machinaal. Maar dat betekent niet dat ze er minder om smaken want de recepten zijn nog altijd van weleer. Ook de afronding verzorgen onze banketbakkers met de hand. Wilt u bijvoorbeeld chocola laten bezorgen en er een boodschap op zetten? Geef dit dan aan ons door. Wij voegen de boodschap als laatste met de hand toe en gaan dan over tot de orde van de dag: de chocola bezorgen.

Gepersonaliseerde chocola bezorgen

Echte chocola bezorgen wij met liefde. Het is niet meer zo bijzonder als het ooit was aan het begin van de twintigste eeuw. Toch is het nog altijd een van de lekkerste producten voor veel mensen. Zeker als u er een persoonlijke twist aan geeft. Zoekt u een leuk cadeau omdat vrienden gaan samenwonen? Wilt u een collega die een jubileum heeft eens op een originele wijze in het zonnetje zetten? Of wilt u uw vriendinnetje verrassen? Laat dan chocola bezorgen op hun adres en voorzie het uiteraard van een vrolijke boodschap. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Chocoladeletters,
  • Uitzonderlijk heerlijke grote gevulde paaseieren,
  • Een assorti uit overheerlijke chocolaatjes,
  • Of laat chocola bezorgen met een tekst er op. Een populaire vorm is natuurlijk het hartje. Maar ook totale chocoladetabletten kunnen we van een tekst voorzien.

Wij leveren uiteraard aan winkels en groothandelaren. Maar u kunt ook als particulier chocola  laten bezorgen. Want een bestelling begint al bij een enkel product. Een online bestelling maakt u zoals bij elke webwinkel. Geef aan welke producten u wilt kopen en vergeet niet om aan te geven hoeveel u er van wenst. Vervolgens kunt u uw adres- en contactgegevens invullen. Wilt u de chocola bezorgen bij een ander als verrassing? Vergeet dan niet om dat adres op te geven en typ de tekst in die u op de reep of het hartje wilt laten zetten. Ten slotte betaalt u via een online betaalservice en daarbij kunt u denken aan onder andere PayPal, iDEAL of uw creditcard. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox en we laten het u tevens weten als het pakketje uw kant op komt.

Verras uw geliefde of een vriend op een originele wijze

Mocht u nog vragen hebben over onze werkwijze of producten dan staan we voor u klaar. Klim in de pen en stuur een mailtje of bel ons tijdens kantooruren even op. Wilt u weten hoe wij al dit lekkers maken? Kijk dan eens naar de uitgebreide video op onze website en laat u verleiden door al dat lekkere chocola. Ook voor chocola geldt: geniet, maar eet met mate! Lees meer..