Regel een goed verzorgde overblijf op school

Er zijn scholen waarbij de overblijf een doorn in het oog is. Dat is voor meerdere partijen heel erg vervelend, dus het is zaak hier snel iets aan te doen. Het is vaak lastig om mensen te regelen als toeziend oog voor in de pauze tussen de middag. Er zijn scholen die werken met een continurooster, maar ook scholen die nog een pauze hebben tussen de middag. Dan is er de mogelijkheid voor kinderen om over te blijven. Want het kan voor ouders die bijvoorbeeld werken lastig zijn om de kinderen tussen de middag op te halen en daarna weer te brengen. Daarom is het verstandig om de overblijf goed te regelen. Maar het is moeilijk om hier leraren voor te vinden, aangezien die ook een pauze tussendoor goed kunnen gebruiken. Bovendien werken veel ouders, of vinden die hier zichzelf niet geschikt voor. Terwijl goede begeleiding tijdens de overblijf juist van groot belang is. Daarom zou ik iedere schooldirecteur willen aanraden om naar lunchenopschool.nl te gaan. Hier vind je meer informatie over Lunchen Op School, een onderdeel van Kinderstralen.

Ga voor de overblijf naar Kinderstralen

Lunchen Op School kan voor een school de overblijf verzorgen. Dit betekent dat er in de pauze bekwame begeleiders op school komen die de kinderen onder hun hoede nemen. Zij zorgen voor een bepaalde sfeer tussen de middag:

  • Veilig
  • Ontspannen
  • Gezellig

Dit is heel belangrijk voor de kinderen, omdat het een pauze is waarbij ze echt even tot zichzelf mogen komen. School is al druk genoeg, dan is het cruciaal dat ze tussen de middag even goed kunnen ontspannen. Daar voelen de kinderen zich veel beter bij, anders kost het allemaal veel te veel energie. Als school pluk je daar ook de vruchten van. Ten eerste heb je geen zorgen over de overblijf en daarbij laden de kinderen zich ook op met positieve energie. Als ouder heb je daar natuurlijk ook profijt van. Een gezellig en ontspannen kind is altijd beter dan dat ze het niet naar hun zin hebben tijdens de overblijf. Je kunt de overblijf met een gerust hart overlaten aan Kinderstralen, want zij hebben veel ervaring. Zij verzorgen dit inmiddels al voor zo’n 15.000 kinderen. Dus dat geeft aan hoeveel zij al betekenen voor de scholen in Nederland.

Een aanwinst voor de school

Ik ben ouder van twee kinderen op een basisschool en heb nu ervaring met Lunchen Op School van Kinderstralen. Vorig jaar zijn ze op onze school gekomen en ik kan niet anders zeggen dan dat zij echt een aanwinst zijn. Het was elke keer een crime om begeleiding te vinden voor tussen de middag. Maar de stress is nu weg dankzij Kinderstralen. Bovendien geven zij de begeleiding waar je als ouder op hoopt tijdens de pauze. Ik merk aan mijn kinderen dat ze relaxter zijn omdat ze niet de hele dag ‘aan’ hebben gestaan. Zij hebben zo nu en dan behoefte aan ontspanning en dankzij Kinderstralen kunnen ze dat nu tussen de middag ervaren. Dat is goed voor alle kinderen en zeker ook voor de scholen. Daarom is dit echt een tip voor elke school. Ga gewoon eens naar de site om te ontdekken wat zij voor een school kunnen betekenen. De overblijf is een belangrijk onderdeel van een school dat zeker niet mag worden onderschat. Het heeft nu eenmaal invloed op de kinderen, dus het is zaak om hier zorgvuldig mee om te gaan. Daarom is Lunchen Op School van grote waarde voor ons. Dus doe de schoolkinderen een plezier en neem contact op voor een afspraak.