Wendy’s kinderkapsalon in Amsterdam 

Een kinderkapsalon in Amsterdam, ik had er nog nooit van gehoord. Ik bracht mijn dochter Elisa altijd naar de kapsalon waar ik zelf ook naartoe ging. Ik wist namelijk helemaal niet dat er een speciale kinderkapsalon in Amsterdam zat. Totdat mijn dochter een keer naar huis kwam en zei dat haar klasgenootje Max een nieuw stoer kapsel had gekregen en bij een hele leuke kapper zat. Toen ik Elisa de volgende dag van school kwam halen, sprak ik de moeder van Max even aan. Zij vertelde mij dat ze Max naar een speciale kinderkapsalon in Amsterdam bracht en dat ze daar erg tevreden mee was. 

Een speciale kinderkapsalon in Amsterdam 

Op aanraden van Anita, de moeder van Max, ben ik dus op zoek gegaan naar deze speciale kinderkapsalon in Amsterdam waar zij het over had. Het bleek te gaan om Wendy’s kinderkapsalon in Amsterdam, aan de Stadionweg. Ik kom daar normaal gesproken bijna nooit, dus ik had geen idee dat deze kapsalon daar zat. Ik besloot er eens een kijkje te nemen en zag meteen dat het inderdaad een kapsalon was die speciaal was ingericht voor kinderen. Ik zag er Tv-schermen hangen waar tekenfilms op werden afgespeeld en er lag overal speelgoed waar de kinderen zich mee konden vermaken. Ook zag ik dat de kappersstoelen geen normale stoelen waren, maar stoere auto’s waar de kinderen leuk in kunnen zitten. Ik was gelijk enthousiast, daar mijn dochter lijdt aan ADHD en dus niet gemakkelijk voor een langere periode stil kan zitten. Zo’n speciale stoel en genoeg afleiding zou dus betekenen dat zij hier wel langer stil kan zitten. Dat is zowel voor haar als de kapper beter. Ik maakte daar gelijk een afspraak voor de week daarop en leerde toen dat Wendy’s kinderkapsalon in Amsterdam veel meer is dan alleen een kapsalon: 

  • Elke week hebben zij een knutselmiddag voor de kinderen 
  • Kinderen kunnen er hun kinderfeestje houden 
  • Ze verkopen er kinderkleding 
  • Kinderen kunnen daar leuk spelen met speelgoed of Tv kijken 

Een week later bracht ik Elisa dus naar Wendy’s kinderkapsalon in Amsterdam. Ze was gelijk enthousiast toen ze binnenkwam, vanwege al het speelgoed dat er lag en de leuke tekenfilms die ze kon kijken terwijl ze geknipt werd. De kapster was ontzettend vriendelijk en goed met kinderen. Elisa vertelde de kapster dat ze heel graag een roze pluk in haar haren wilde, net zoals haar favoriete tekenfilmheldin. De kapster zei dat dat wel mogelijk was, indien de mama daar ook mee akkoord ging. Ik bedacht me dat als mijn dochter dat echt graag wilde, het geen kwaad kon, dus de kapster ging aan de slag. Intussen kreeg ik een kopje koffie aangeboden en maakte ik een praatje met de kapster. De knipbeurt duurde ongeveer een half uur en al die tijd heeft Elisa braaf stil gezeten. Ze vond het ontzettend stoer dat ze een roze pluk in haar haren had en kon niet wachten om het de volgende dag aan haar klasgenootjes te laten zien. De prijs voor de knipbeurt viel gelukkig ook mee, dus ik kon Elisa vaker naar Wendy’s kinderkapsalon in Amsterdam brengen. 

Meer dan alleen een kapsalon 

Binnenkort houdt Elisa haar verjaardagsfeestje bij Wendy’s kinderkapsalon in Amsterdam. Ik heb via https://wendys-kinderkapsalon.nl/kinderkapsalon-amsterdam/ gezien dat ze er leuke themafeestjes voor kinderen organiseren. Elisa vindt het ontzettend spannend om samen met haar vriendjes en vriendinnetjes haar feestje bij Wendy’s te vieren. Ze krijgen allemaal een speciaal kapsel en er is frisdrank en chips geregeld. Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat het een geslaagd feestje gaat zijn.