Aan de slag met Poools damesmode

Aan de slag met Poools damesmodeJe hebt de programma’s vast weleens gezien waarbij mensen van straat gehaald worden en waarbij de mensen een compleet nieuwe look aangemeten krijgen. Wens je af en toe dat jij ook door zo’n programma gevonden wordt? Dan is het tijd om met je hoofd uit de wolken te komen. Deze mensen zijn meestal een complete dag kwijt, worden door heel Nederland gezien en iedereen heeft er wel een mening over. Zeg je iets verkeerds, dan hang je. En weet je wat het is? Een compleet nieuwe look, dat kun je zelf ook. Kijk eens in de spiegel en bedenk je wat je aan jezelf zou willen veranderen. Maak een lijstje, zet er leuke dingen achter om jezelf te motiveren en je bent een stuk verder dan de mensen die wel aan zo’n programma meedoen. Een aantal voorbeelden:

  • Stoppen met roken – een reis naar Parijs volgend jaar
  • Tien kilo verliezen – een jaar Netflix

Het zijn slechts twee voorbeelden, maar je snapt ongetwijfeld wat het idee is. Stel je voor dat je overwerkt bent en je moet gas terugnemen, dan moet je daar iets tegenover durven zetten. Een avondje aan de sangria bijvoorbeeld of een vakantie naar Zweden. Wanneer je jezelf weet te motiveren, wordt het een stuk makkelijker om targets te halen en dat is waar je het verschil maakt. Overigens heb je lang niet altijd motivatie nodig. Voor nieuwe kleding van Poools damesmode heb je geen stok achter de deur nodig, dat is al motivatie genoeg.

Een nieuwe kledingkast met Poools damesmode?

Ik ben niet iemand die direct zegt dat nieuwe mode een goede oplossing is voor problemen. Maar met Poools damesmode weet je wel zeker dat jouw zelfvertrouwen een leuke impuls krijgt en dat kan genoeg zijn om verdere ontwikkelingen te steunen. De Poools damesmode is daarnaast ook nog eens zo breed dat er genoeg mee te doen is. Je kunt gaan voor een leuke jurk, een sweater of gewoon een trui. Wanneer je nieuwe kleding van Poools damesmode in de kast kunt hangen, help je jezelf om nieuwe patronen aan te leren. Nieuwe ideeën, een nieuwe stijl of een nieuw imago wordt gewoon veel makkelijker met Poools damesmode. Maar vergeet niet dat jij uiteindelijk de persoon bent die het werk moet verzetten. Maar kijk eerst even naar de Poools damesmode op Aad & Marijke (aadenmarijkemode.nl).

Veranderingen, groot of klein, beginnen bij jezelf

Wanneer je graag veranderingen door wilt voeren in je leven, dan moet je bij jezelf beginnen. Je moet niet altijd kijken naar wat andere mensen willen. Je leeft je leven niet voor iemand anders. Niet voor je baas, niet voor je partner en al helemaal niet voor mensen in jouw buurt. Daarom is het goed om eens te kijken naar de gewoontes en patronen die jij hebt en waar je graag vanaf wilt. Ik blijf het herhalen: zet er een beloning tegenover. Wil je jouw gewoontes en gedrag veranderen, dan is het verstandig om hier iets tegenover te zetten zodat je het makkelijker vol kunt houden. Ik ben de laatste om te zeggen dat je het niet redt wanneer je dit niet doet – ik ken je immers helemaal niet – maar ik ben wel de eerste om te zeggen dat je het verdient. Heb je een leuke beloning voor jezelf in het vooruitzicht staan en wil je echt aan het werk met jezelf, dan kun je het. Die opleiding, het afvallen, het stoppen met roken of die ene leuke jongen aanspreken volgend weekend – je kunt het als je in jezelf gelooft en een leuke motivatie kiest.